Send mig en mail


Book tid
i min kalender


Anbefal siden
til en ven

Få inspiration til
hvordan du får
mere ud af marketingkronerne

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, sender jeg dig 7 gratis marketingtips med det samme.
Du kan forvente at høre fra mig, når jeg har noget på hjerte, der kan hjælpe din forretning fremad.

Marketing pakker

 

Marketing er mange ting. Har du brug for hjælp til jeres markedsføring, men ved ikke hvor du skal starte?

 

En marketing pakke kan være en måde at komme i gang på. Gennem årene har mine kunder og samarbejdspartnere fortalt hvad de har behov for – nu får de det! Marketing pakkerne er små relevante pakker, der får jeres marketingindsats effektiviseret trin for trin. Alle pakker inkluderer en solid omgang rådgivning.

Introduktionspakker

Til virksomheder der ikke ved hvor de skal starte. Jeg analyserer jeres virksomhed og rådgiver om hvor I vil få mest ud af marketingkronerne. Det er en god hjælp på vej og jeg vil derudover give vejledning til hvilke pakker der kunne være relevante for jer som virksomhed. I kan vælge mellem et salgstjek hvor jeg analyserer jeres markedsituation, segment og position og et kommunikationstjek hvor jeg analyserer jeres nuværende situationer samt identitet.

         

Samarbejdspakker

Fast samarbejde er perfekt for en virksomhed, som ønsker en fast tilknyttet marketingchef. Jeg fungerer som jeres eksterne marketingchef og arbejder for jer et antal timer eller dage ugentligt.

Med et klippekort får virksomheden fuld fleksibilitet og kan vælge at bruge mig fx 2 timer den ene uge og 5 timer en måned senere. Du får adgang til min viden og kompetencer – strategi, tekst eller grafik – prisen er den samme uanset ydelse.

       

Produktpakker

Til virksomheden der mangler et specifikt marketing tiltag. Jeg kan hjælpe jer med at ligge en social medie strategi, sammensætte relevante nyhedsbreve, tage mig af pressedelen, opbygge jeres brandmanual, udvikle jeres identitet, gøre jer udrustet til messer eller udstillinger så I har noget at udlevere, sørger for jeres e-bog bliver ordentligt distribueret, optimere eller designe en hjemmeside der stemmer overens med jeres identitet, søgemaskineoptimere jeres hjemmeside.

Derudover kan jeg hyres som koordinator eller projektleder og sørge for alt går som det skal for at skabe succes.

                     

                     

       

 

Jeg glæder mig til at høre om jeres behov. Kontakt mig for at høre mere.

 

NEMT Kom forbi. Jeg giver kaffe.
NEMMERE: Ring 20407788
NEMMEST: Send en mail til marie@lejenmarketingchef.com