Send mig en mail


Book tid
i min kalender


Anbefal siden
til en ven

Få inspiration til
hvordan du får
mere ud af marketingkronerne

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, sender jeg dig 7 gratis marketingtips med det samme.
Du kan forvente at høre fra mig, når jeg har noget på hjerte, der kan hjælpe din forretning fremad.

Hvem er Marie Høybye

Bag Lej En Marketingchef står en erfaren marketingkvinde med mange års praktisk erfaring i at få disciplinerne markedsføring, design, PR, salg og kommunikationsstrategi til at spille sammen.

 

Marie Høybye har bred erfaring fra både bureau og det private erhvervsliv, og har arbejdet i store såvel som små virksomheder. Af tidligere arbejdspladser kan nævnes Cosmopolitan, SAXO.com og Matas. Medstifter af designvirksomheden Aro Mekker, og arbejdende partner i virksomheden EFFEKT Salg & Marketing ApS.

 

Få overblik på  Linkedin

 

 

Hvorfor arbejder jeg med marketing

Jeg brænder for, at hjælpe mindre virksomheder med, at skabe fremgang og få det optimale ud af deres potentiale.

1. Jeg er vild med mine kunder
Det er en stor glæde, at arbejde med virksomheder, hvor der er passion og vilje bag.  Selv om jeg er en ekstern rådgiver, foregår et samarbejde med mig i tæt fællesskab. Når du virkelig tror på dit produkt eller din løsning, får jeg lyst til at involvere mig endnu mere.

 

2. Jeg elsker at gøre noget kompliceret enkelt
Jeg sætter en ære i at rydde op, skære ind til benet og prioritere budskaberne, så alle de gode historier ikke drukner i mængden af informationer, men kommunikeres klokkeklart.

 

3. Marketingkroner kan bruges mere effektivt
Det er ærgerligt, at se virksomheder bruge penge på tiltag og kampagner, der ikke virker. Jeg har en resultatorienteret tilgang til mit arbejde og vil aldrig anbefale at sætte noget i søen, med mindre det erfaringsmæssigt vil skabe gode resultater.

 

4. Jeg tænker i sammenhænge
Jeg går til opgaven med en holistisk tilgang. Et af de skønneste elementer ved mit job er, at finde ind til kernen af, hvem I er som virksomhed og sikre, at jeres kunder får den samme opfattelse. Det skaber nemlig rød tråd og troværdighed.

 

5. Jeg vil tilføre mere sund fornuft til den kreative branche
 Jeg besidder en god portion sund fornuft og en evne til at prioritere ressourcerne, så I ikke smider hele budgettet efter noget, blot fordi det er nyt. Jeg fokuserer på kommunikation i øjenhøjde frem for flashy “reklamepynt” uden effekt.

 

6. Jeg vil se det rykke for mine kunder
Ved at inspirere dig, og udfordre dig, skaber jeg rum til nye forretningsudviklende perspektiver. Dén indsigt rykker din virksomhed fremad.

 

 

 

Vision

Lej En Marketingchef vil være den foretrukne samarbejdspartner for mindre virksomheder, der vil udnytte marketingkronerne bedst muligt.

 

 

Mission

Lej En Marketingchef hjælper mindre virksomheder til at kommunikere klart og effektivt for herigennem at skabe tydelige resultater.

 

 

Mål

Mit mål er at styrke din marketingindsats, skaffe dig mere salg, gladere kunder og sikre, at du får mest muligt ud af marketingkronerne.

 

Med mit website ønsker jeg, at være til inspiration for alle, der har brug for at få bedre styr på marketing. Derfor deler jeg ud af min viden og vil løbende lægge ny inspiration ud, som du kan få glæde af. Jeg håber, at du vil opdage, hvor stor effekt man kan opnå ved at arbejde strategisk med marketing. Så værsgo’ at tage for dig af godterne! Og vær endelig ikke bleg for at skrive til mig på marie@lejenmarketingchef.com hvis der er et emne, du synes, jeg skal dykke ned i.