Send mig en mail


Book tid
i min kalender


Anbefal siden
til en ven

Få inspiration til
hvordan du får
mere ud af marketingkronerne

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, sender jeg dig 7 gratis marketingtips med det samme.
Du kan forvente at høre fra mig, når jeg har noget på hjerte, der kan hjælpe din forretning fremad.

Referencer

“Vi har i stort omfang benyttet os af Maries arbejdsindsats. På kort tid fik hun gennemført et grafisk update og en omfattende facelift af vores web-side samtidig med, at hun var aktiv i PR-mæssig sammenhæng hvilket bl.a. resulterede i en del gratis omtale af virksomheden i aviser og magasiner. Marie er fokuseret, kreativ, en fremragende kommunikator og en behagelig person at arbejde sammen med.”
Anders Kristensen. Salgsdirektør, Altiflex, 14. juni 2011
Lejede Marie som ekstern marketingchef 18 timer/uge fra juni – dec 2010
www.altiflex.dk

 

“LS Flag har brugt Marie til en omfattende opgave med re-design af vores æsker. Marie var gennem hele processen – og den var lang – imødekommende og kreativt sparrende. Marie er god til at tænke udover den stillede opgave. Hun er arbejdsom og grundig – Hos Marie eksisterer der ikke halve løsninger, alt hvad der kommer fra hende er gjort helt færdigt. Vi oplevede Marie som en utrolig dedikeret samarbejdspartner, der går langt mere ind i projektet end hvad der er normalt. Et kæmpe plus, når man er en mindre virksomhed!”
Nicole M. Langkilde. Adm. direktør, LS Flag A/S, 15. september 2011
www.langkilde-flagfabrik.dk

 

 

“Marie is one of those rare project managers who somehow knows how to keep both customers and production crew happy all the way through a project. With her open mind, wit, bite and outstanding coordination skills, she has landed complicated assignments safely on more than one occasion.”
Jytte Weiss Brinks. Tekstforfatter, Aro Mekker, september 2008
Samarbejdede med Marie i fælles firma fra maj 2009 – april 2009
www.aromekker.com

 

“Da jeg mødte Marie havde jeg brug for en langsigtet og målrettet marketingindsats, for at få firmaet til at vokse og få effektiviseret indsatsen. Jeg fik hjælp til at træffe de rigtige beslutninger til gavn for mit firma, jeg fik opsat konkrete mål, fik defineret mine styrker, potentielle kunder, muligheder i markedet osv. I starten fik jeg sved på panden af, at skulle tage stilling til rigtig mange ting, men det gav mening og hurtigt også mere energi og arbejdsglæde. Jeg har brugt Marie til mange forskellige marketingopgaver; grafisk design, tekstforfatning, kommunikationsrådgivning og strategisk sparring. Nu har jeg fået ny hjemmeside, visitkort, nyhedsbreve, skemaer, træningskort samt flere kampagner og tiltag. Ud over at holde møder jævnligt, har jeg benyttet mig af, at købe “klippekort”. Genialt for en som mig, der HELE tiden får, syntes jeg selv, gode ideer. Så ringer jeg til Marie, laver en aftale om et telefonmøde, sparrer med hende og får sat ting i perspektiv. Marie tænker i muligheder og lytter til mine behov. Mit firma går bedre, jeg har flere faste kunder og tjener flere penge”
Heidi Myhre. Ejer, Heidi Myhre Yoga & Pilates, februar 2011
Har brugt Marie som ekstern marketingchef siden januar 2010 via køb af klippekort
www.heidimyhre.dk

 

“Marie er super professionel, serviceminded og meget behagelig at samarbejde med. Jeg fik hende anbefalet til at gøre min Linkedin profil mere skarp og effektiv. På ganske kort tid kom der meget bedre struktur og skarphed over teksterne. Samtidigt bliver funktionerne på Linkedin udnyttet optimalt, og allerede ved første prøvesøgning, var jeg langt oppe på listen ved søgning! Jeg kan kun anbefale at bruge Marie.”
Jens Aastrup. HR udviklingskonsulent, 22. juli 2010
Fik hjælp og rådgivning om personlig branding på Linkedin

 

 

“I’ve had the pleasure of having Marie as a lecturer and teacher of optimizing the use of Linkedin. I highly recommend her for the use of extra tweaks.
Christina Thyrring. Konsulent, Getahead, 1. april 2011
Deltog på Linkedin kursus, 29. marts 2011
www.getahead.dk

 

“Jeg havde fornøjelsen af og deltage på et netværksarrangement hvor Marie holdte et indlæg om brugen af LinkedIn. Jeg gik derfra med nye ideer og inspiration til hvordan jeg bedst kan brande mig gennem LinkedIn. Som underviser var Marie god til at formidle sine budskaber på en måde så alle kunne forstå hvad der blev sagt”
John Hansen. Konsulent, Getahead, 22. marts 2011
Deltog på Linkedin kursus 8. marts 2011
www.getahead.dk