Send mig en mail


Book tid
i min kalender


Anbefal siden
til en ven

Få inspiration til
hvordan du får
mere ud af marketingkronerne

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, sender jeg dig 7 gratis marketingtips med det samme.
Du kan forvente at høre fra mig, når jeg har noget på hjerte, der kan hjælpe din forretning fremad.

Fordelen ved at leje en marketingchef

 

 

Mere end 18 års marketingerfaring i huset uden at ansætte

Med Lej En Marketingchef lader du en professionel marketingrådgiver skabe overblik og retning. Du får hænderne fri til dét du er bedst til, mens du sikrer, at dit marketingbudget bruges optimalt. At leje en marketingchef er sandsynligvis den bedste investering af tid, energi og penge du kan drømme om.

 

 

Kort eller langvarigt samarbejde – du bestemmer

Som fleksibel ressource kan jeg hyres ind efter behov. Timeantallet kan når som helst skaleres op og ned eller sættes på stand-by i en periode. Jeg kan håndtere hele forløbet fra behovs- og potentialeafdækning, over planlægning og strategi til produktion af materialer og efterfølgende opfølgning. Jeg kan også hjælpe dit firma i en enkelt fase eller stå for gennemførelsen af et tidsbegrænset projekt. Det er dit behov som bestemmer, hvordan vi skal samarbejde.

Hvis du ønsker at læse lidt referencer læs videre her

 

 

Jeg får ting til at ske

Lej En Marketingchef er baseret på en netværkstankegang, som imødekommer den stigende efterspørgsel efter fleksibel arbejdskraft med specialistviden. Gennem bare 1 kontaktperson får du og din virksomhed de samme kompetencer, der findes i en stor, velfungerende marketingafdeling – bare langt nemmere. Jeg samarbejder med dygtige grafikere, tekstforfattere, programmører o.a. som jeg aktiverer efter behov. Kort sagt er jeg personen, som får tingene til at ske. I modsætning til hos et stort bureau med høje faste omkostninger, betaler du dog ikke for mere end dét opgaven kræver.

 

Maksimal effekt for færrest mulige midler

Mindre virksomheder har ofte et begrænset budget og relativt få ansatte. Det betyder, at hver medarbejder ofte er nødt til at være lidt af en multikunstner, hvilket gør det svært, at finde tid til at fokusere på markedsføringen. Jeg tager hånd om din markedsføring og skaber overblik og rød tråd, så det bliver tydeligt, hvor din virksomheds potentiale ligger og hvilke budskaber der skal kommunikeres – til hvem – og hvornår. I undgår at bruge penge på overflødigheder og får i stedet kanaliseret marketingmidlerne dérhen, hvor I får størst effekt for pengene.

 

 

Fordelene ved at leje – kort fortalt

1.   Intet “besvær” med administration af faste medarbejdere
2.  Fuld fleksibilitet. Timeantallet kan skaleres op og ned eller sættes på stand-by
3.  Du får meget for pengene. Du entrerer kun med én, men får en stor bredde af kompetencer
4.  Du skal ikke selv ud og have fat i specialister – jeg har adgang til dem alle
5.  Jeg kan håndtere alt – eller en mindre del. Du bestemmer
6.  Årelang erfaring med markedsføring af mindre virksomheder
7.  Nyt perspektiv. Jeg kan se de muligheder, som du selv er for tæt på til at se