Send mig en mail


Book tid
i min kalender


Anbefal siden
til en ven

Få inspiration til
hvordan du får
mere ud af marketingkronerne

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, sender jeg dig 7 gratis marketingtips med det samme.
Du kan forvente at høre fra mig, når jeg har noget på hjerte, der kan hjælpe din forretning fremad.

Udvalgte cases

 

Vinder af Årets Vækstvirksomhed 2010. Altiflex er vinduesmoduler der kan skaleres i størrelse og afskærme byggerier mod dårligt vejr. Produktet er patenteret og det eneste i verden af sin art. Altiflex stod over for kraftig international vækst og havde brug for at kommunikere klart og effektivt for at tiltrække nye forhandlere, samarbejdspartnere og franchisetagerebåde i og udenfor Europa. Markedsføringen skulle strømlines og der skulle udvikles materialer til understøttelse af salgsarbejdet.

 

Udfordring
Udfordringen var, at kommunikere et komplekst, ’aldrig-før-set’ produkt enkelt og salgbart på tværs af landegrænser.

 

Resultat
Altiflex havde behov for, meget hurtigt at få et professionelt udtryk, så de kunne starte salgsarbejdet. Med dét mål for øje besluttede jeg at bryde projektet op i 3 udviklingsfaser, hvor tingene gradvist blev mere og mere komplette. For en pionervirksomhed som Altiflex gav det ligeledes mulighed for at samle brugbare erfaringer og finjustere løbende. Således foretog jeg indledningsvist en vurdering af den hidtidige markedsføringsindsats for at identificere og prioritere fokusområder. Jeg fremlagde en række anbefalinger for ledelsen og udarbejdede en projektplan, som sikrede alle parter overblik over, hvornår hvert tiltag forventedes færdiggjort.

Jeg forestod markedsanalyse, kundeundersøgelse, kvalitativ og kvantitativ budskabsanalyse samt strategisk planlægning og udviklede via stram marketingstyring en lang række materialer der skabte rød tråd i kommunikationen.


Nye kommunikationsbudskaber, ny brandstrategi og visuel identitet blev hurtigt udviklet og jeg sørgede for at Altiflex på blot 3 uger havde en gangbar, professionel hjemmeside (version 1), som gjorde dem handlingsdygtige i salgsarbejdet. Efter yderligere 2 måneder stod siden helt klar med brugervenlig navigationsstruktur, nyt design, produktbilleder, illustrationer og SEO venlige tekster – på 3 sprog. Jeg udviklede ligeledes diverse messe- og salgsmaterialer, kataloger, stod for PR, interviewede byggeledere og havde løbende dialog med fagmedier, skrev case stories, fagrelevante artikler og fik Altiflex solidt repræsenteret i relevante fagmedier.

Efter at forarbejdet er gjort, er kimen lagt til, at Altiflex kan fortsætte væksten i og udenfor Europa. Firmaet kan selv varetage dag til dag marketing og trække på Marie Høybye som ekstern konsulent efter behov.

 

Brugte kompetencer

                   

 

 

 

 

“Vi har i stort omfang benyttet os af Maries arbejdsindsats. På kort tid fik hun bl.a. gennemført et grafisk update og en omfattende facelift af vores web-side samtidig med, at hun var aktiv i PR-mæssig sammenhæng hvilket bl.a. resulterede i en del gratis omtale af virksomheden i aviser og magasiner. Marie er fokuseret, kreativ, en fremragende kommunikator og en behagelig person at arbejde sammen med.”

Anders Kristensen. Salgsdirektør, Altiflex

 


Flere cases følger.