Send mig en mail


Book tid
i min kalender


Anbefal siden
til en ven

Få inspiration til
hvordan du får
mere ud af marketingkronerne

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, sender jeg dig 7 gratis marketingtips med det samme.
Du kan forvente at høre fra mig, når jeg har noget på hjerte, der kan hjælpe din forretning fremad.

God, hurtig eller billig?

Print Friendly, PDF & Email

 

God, hurtig eller billig? Det er muligt at være to, men ikke alle tre. Du må træffe et valg.

 

Dét er klogt at skrive sig bag øret, ikke mindst som ejer af en mindre virksomhed. Hvis du forsøger at imødekomme ethvert behov for alle kunder,  ender du med, ikke at imødekomme nogen – sådan for alvor. Desuden gør det al din kommunikation med omverdenen svær og mindre effektiv.

 

Det er svært at begrænse sig. Måske tænker du: “Mit firma tilbyder meget mere end bare dét og dét… mine kunder skal i hvert fald også vide, at vi tilbyder ……”. Utallige små virksomheder falder i denne fælde hver eneste dag. Det er klart du ønsker, at tilbyde den bedste kundeservice. Samtidig ønsker du at levere kvalitet, billige produkter og hurtig levering. Desværre er det umuligt – og utroværdigt – at ville være verdensmester i det hele. Udvælg få, så kommer dit budskab meget klarere igennem.

 

Når du sammensætter dine marketingmaterialer, så sørg for at det er krystalklart, hvad dine kunder kan forvente fra dig. Det gør både deres og dit liv meget nemmere. Glem flosklerne og fokusér på dét dit firma virkelig – sådan virkelig – er god til. Det er dét I skal ud og være kendte for.

 

Gennem din hjemmeside, blog, salgsbrochurer og andet marketingmateriale, skal dine kunder vide, at de kan vælge to af de tre: god, hurtig eller billig.

 

God + Hurtig = Dyrt
Hvis du vil have top-kvalitet leveret hurtigt, kan det sagtens lade sig gøre. Men forvent ikke, at det er billigt.

 

God + Billig = Langsom
Hvis du vil have top-kvalitet, men ikke ønsker at betale en merpris, så bliver du nødt til at vente lidt længere på leveringen.

 

Hurtig + Billig = middelmådig kvalitet
Hvis du vil have varen leveret hurtigt til nedsat pris, må du – alt andet lige – forberede dig på en ringere kvalitet.

 

 

Det er om at finde den rette balance. Lej En Marketingchef kan hjælpe din virksomhed med at kommunikere dét I er bedst til, effektivt ud. Kontakt Marie Høybye på tel. 20407788 eller marie@lejenmarketingchef.com.

 

 

Tilbage til forsiden.

Leave a Reply
Anbefal til en ven