Send mig en mail


Book tid
i min kalender


Anbefal siden
til en ven

Få inspiration til
hvordan du får
mere ud af marketingkronerne

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, sender jeg dig 7 gratis marketingtips med det samme.
Du kan forvente at høre fra mig, når jeg har noget på hjerte, der kan hjælpe din forretning fremad.

Call to action: 6 råd der får dine besøgende til at handle – nu

Print Friendly, PDF & Email

Mit gæt er, at du ikke interagerer med dit publikum for at de skal trække på skulderen, sige ‘nå’ og gå videre. Du vil, med al sandsynlighed, gerne have dit publikum til at foretage sig noget; løfte røret og ringe til dig, rekvirere materiale, købe noget – eller noget helt andet.

 

Et ‘call to action’ kan være mere eller mindre effektivt. Det skal gerne inspirere til action og skabe et resultat. Sæt dig derfor i dine læseres sko; de leder efter én til at løse deres problem. I dit tilfælde, hvad er det præcis for et problem du løser? Dine læsere leder efter information og jo hurtigere dit call to action løser problemet, jo bedre. Nedenfor er 6 gode råd.

 

Sørg for at dit call to action:

1. Er engagerende
Hvilket problem løser du for læseren.
Får det dine besøgende til at reagere? Kan de ‘mærke’ budskabet?

 

2. Er til gavn for læseren
Vis fordelene tydeligt. Vis hvordan det løser læserens problem.

 

3. Haster
Er dit budskab kort og genkendeligt? Fx ‘Køb nu’). Dine læsere skal handle – nu! Ellers er sandsynligheden for at de ikke kommer retur for stor. Sørg derfor for at opfordre til handling – nu.

 

4. Fanger opmærksomheden
Designet skal stå ud og ikke nødvendigvis have samme udseende som dit nyhedsbrev, e-mail, osv. Kontrastfarver er effektive til at skabe opmærksomhed, fordi det springer ud fra teksten.

 

5. Inspirerer til handling
Opfordrer budskaberne dine læsere til at ‘gøre noget’? Fortæl præcis hvad læseren skal foretage sig, fx. ‘Klik her og få tilsendt sådan og sådan’

 

6. Er enkelt
Fjern barrierne for handling. Hvis besøgende fx skal udfylde en formular, så sørg for kun at bede om de absolut nødvendige svar.

 

 

Tilbage til forsiden.

Leave a Reply
Anbefal til en ven