Send mig en mail


Book tid
i min kalender


Anbefal siden
til en ven

Få inspiration til
hvordan du får
mere ud af marketingkronerne

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, sender jeg dig 7 gratis marketingtips med det samme.
Du kan forvente at høre fra mig, når jeg har noget på hjerte, der kan hjælpe din forretning fremad.

Din hjemmeside: fra gaaab til wow

Print Friendly, PDF & Email

Du kan sikkert komme i tanker om en hjemmeside, du har besøgt og hvor du har kedet dig bravt?

 

Desværre er alt for mange hjemmesider ligegyldige online visitkort med irrelevante detaljer og ulideligt lange fortællinger der hverken giver svar eller tilfører værdi. Det er bestemt ikke noget, der skaber lyst til at samarbejde med dem. Fortæl mig, hvad jeg kan få og hvorfor jeg skal handle med jer! Husk at dit website basalt set skal handle om din kunde – ikke om dig. Groft sat op er din kunde ligeglad med hvornår og hvorfor din virksomhed blev grundlagt. Det eneste, kunden bekymrer sig om er hans problemer og hvordan han kan finde en løsning på dé problemer.

Mange virksomhedsejere kunne få glæde af en gennemgribende revision af deres hjemmeside, men heldigvis er der en række enkle og umiddelbare løsninger, du kan gennemføre for at konvertere besøgende på din hjemmeside til betalende kunder.

 

Her er en liste med fem enkle og gennemprøvede metoder:

 

1. Opstil et klart formål

Hvad ønsker du at de besøgende skal få ud af besøget? Dit websted skal effektivt guide de besøgende til de oplysninger, de søger. Derudover skal dit formål være krystalklart. Forsøger du at sælge et produkt eller en service?  Ønsker du, at de skal indtaste deres navn og e-mail, så du sidenhen kan sende dem noget? Er du interesseret i at skabe en langvarig relation og loyalitet?

Folk læsses med informationer fra alle sider, så på internettet har du kun tre sekunder til at fange opmærksomheden. Hvis dine besøgende bliver forvirrede, forlader de din hjemmeside med det samme for at finde en mere oplagt løsning.

 

2. Fremhæv dine fordele

En potentiel kunde besøger din hjemmeside for at få løst et problem. Det er dit job at overbevise dem om, at netop dit produkt eller din service løser dette problem.

Du bør fremhæve de fordele, som din potentielle kunde vil opleve, hvis de køber dit produkt eller din service. Vil dit produkt gøre dem gladere? Vil det spare dem tid? Vil de tjene flere penge? Det er helt afgørende, at du formidler hvad kunden vil blive i stand til ved at købe hos dig.

 

3. Keep it simple

Tid er værdifuldt og dine besøgende er på udkig efter en løsning på deres problemer – hurtigt. De har ikke tid til at lede efter svaret på din hjemmeside.

Hold derfor din hjemmeside præcis og direkte. Sørg for at opstil tekster overskueligt, lav afsnit korte, brug punktopstilling flittigt og fremhæv emner af betydning.

 

4. Giv dine besøgende en grund til at stole på dig

Når en ny besøgende kommer ind på din hjemmeside, er det vigtigt, at du virker troværdig – som én de har lyst til at handle med og én de føler, de kan stole på. Du kan selv gøre en række ting for at øge tilliden. Sørg for det første for, at dine kontaktoplysninger er lette at finde. Hold desuden din hjemmeside fri for grammatiske fejl og stavefejl. Sørg for at firmaet forekommer  veletableret og solidt, så dine kunder får lyst til at give dig deres oplysninger eller foretage et køb.

 

5. Tilbyd dine besøgende muligheder

Uanset om du tilbyder en vare eller en service, kan du få dit salg til at stige, hvis du tilbyder dine besøgende konkrete købsmuliger; “Dét og dét kan du få”

At give dine kunder tre forskellige prisklasser at vælge imellem, er en god idé. Hvis du for eksempel tilbyder en service kan du lave tre forskellige ‘pakker’ i forskellige prisklasser, der vil appellere til forskellige købere. Hvis du tilbyder en vare, kan du på samme måde tilbyde en lav-, mellem- og højpris model. Når køberne har valg, føler de sig mere i kontrol. De sætter pris på at kunne vælge netop dét, der dækker netop deres unikke behov.

 

Hvis du sørger for at din hjemmeside har et klart og bestemt formål, sørger for at holde tingene enkle, skabe en følelse af tillid og tilbyde mange fordele og muligheder – så er du godt på vej til at generere flere og mere tilfredse kunder.

 

Hvis du vil høre mere om hvordan du kan konvertere besøgende til glade kunder, er du velkommen til at kontakte Marie Høybye på marie@lejenmarketingchef.com

 

 

 

Tilbage til forsiden.

Comments are closed.
Anbefal til en ven